Wie zijn wij?

Wij zijn een jong kantoor dat in 2015 is opgericht door Matthijs Kroep als gerechtsdeurwaarderskantoor. In 2018 is Martijn Steghuis toegetreden tot het kantoor. Martijn heeft al sinds 2010 ervaring als bewindvoerder, mentor en curator. In februari 2019 zijn wij door het “Kwaliteitsbureau CBM” van de Rechtbank goedgekeurd als bewindvoerder, mentor en curator. Sinds 1 mei 2019 is Sabine Moes bij ons werkzaam. Zij heeft net als Martijn al vele jaren ervaring als bewindvoerder, mentor en curator.

Waar staan wij voor?

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij zijn daarom op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 tot 12.30 uur.

053-206 04 70

Waar kunt u ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd aan de M.H. Tromplaan 20 in het centrum van Enschede. Het kantoor is goed bereikbaar, heeft een eigen parkeerplaats en ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het trein- en busstation. Wanneer u niet in staat bent ons kantoor te bezoeken komen wij uiteraard graag bij u thuis.

Onze diensten

Wij zijn bewindvoerder, mentor en curator. Na een intakegesprek wordt er een verzoek ingediend bij de kantonrechter en de rechter beslist vervolgens welke maatregel wordt uitgesproken. Een korte uitleg over de verschillende beschermingsmaatregelen vindt u op de betreffende pagina’s op onze site.